مدیرعامل مجمع خیرین مسجدساز: با اختصاص ۱۰۰۰ تومان در نهضت مسجدسازی مشارکت کنیم
مدیرعامل خیرین مسجدساز، گفت: ترویج و تبلیغ ساخت مساجد ارزان و کمهزینه در مناطق محروم در کشور از شعارهای مجمع خیرین مسجدساز است، به همین جهت سعی داریم مشارکت مردم در این امر را با اختصاص هزار تومان فراهم کنیم.
محمود مظفر در گفت وگو با خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان ،با اشاره به ترویج مسجدسازی در فراخوان مجمع خیرین مسجدساز با شعار«بیایید با اختصاص حداقل هزار تومان در این نهضت بزرگ سهیم باشیم» گفت: در ستاد اقامه نماز یک نهضت مردمی با عنوان مجمع خیرین مسجدساز ایجاد کردیم تا هر کسی در حد توان خود بتواند در امر مسجدسازی مشارکت داشته باشد.
وی بیان کرد: ترویج و تبلیغ ساخت مساجد ارزان و کمهزینه در منطقه پرجمعیت و محروم در سراسر کشور از شعارهای مجمع خیرین مسجدساز است، معتقدیم اگر هر شخصی در هر ماه، هزار تومان برای ساخت مسجد کمک کند، میتوانیم سالیانه یک میلیارد تومان اعتبار برای ساخت مساجد کسب کنیم.
مدیرعامل مجمع خیرین مسجدساز، ادامه داد: به همین منظور، طی مذاکراتی با شرکت آسانپرداخت اعلام کردیم که کسانی که علاقه به مشارکت در امر خیر مسجدسازی هستند، با وارد کردن شماره # ۲۳ * ۷ * ۷۳۳ * در این زمینه مشارکت کنند.
مظفر با اشاره به تاکید آیات و روایات قرآن کریم در زمینه مسجدسازی، گفت: به نظرم با ترویج و فرهنگ سازی این موضوع می توان مردم را به یک هدف بزرگ که پاداش فراوانی دارد، هدایت کرد، کمبود مسجد در مناطق محروم کشور به وضوح دیده می شود، بنابراین لازم است، تا نهضت مسجدسازی در کشور به ویژه در مناطق محروم و روستایی شکل گیرد.
ساخت ۱۳۱ مسجد از سال ۹۱ تاکنون
وی اهتمام مجمع خیرین مسجدساز را ساخت مساجد ساده و ارزان قیمت با مشارکت همه مردم دانست و اظهار کرد: از سال ۱۳۹۱ که فعالیت مجمع خیرین مسجدساز آغاز شده است، ۱۳۱ باب مسجد در کشور تکمیل و یا احداث شده است.
مدیرعامل مجمع خیرین مسجدساز، بر لزوم تبلیغ و اطلاعرسانی رسانهها در زمینه ساخت مسجد در مناطق نیازمند تاکید کرد و گفت: در طول سالهای گذشته تمام همت ما، دقت در انجام مسجدسازی و ارزیابی اقدامات صورت گرفته در این زمینه بوده است.
مظفر با اشاره به استحکام و مقاومت در برابر زلزله مساجدی که از سوی خیرین مسجدساز در کشور ساخته میشوند، اظهار کرد: تلاش ما در این راستا است که این مساجد با بهترین امکانات و ابزارآلات، اقلام و مصالح در کشور احداث شوند و طبق بررسیهای انجام شده، مساجد ساخته شده از مقاومت لازم در تهران و کل کشور برخوردارند، مگر آنکه مسجدی قدیمی و فرسوده باشد که اصول غیر مهندسی در آن به کار رفته شود، اما مساجد جدیدالتاسیس از استحکام و توان لازم برخوردار هستند.
وی به امضای تفاهمنامه با دستگاههایی که ساخت مساجد بین راهی را بر عهده دارند، به منظور نظارت بر آنها اشاره کرد و افزود: امروز دستگاههایی همچون وزارت راه، راهداریها، شرکت نفت و سازمان اوقاف و امور خیریه در ساخت مساجد بین راهی مشارکت دارند که با نظارتهای انجام شده و تشکیل کمیتهای در استانها، نقاط ضعف و قوت آنها مورد بررسی قرار میگیرند.
مدیرعامل مجمع خیرین مسجدساز، به احیای اقامه نماز صبح در مساجد اشاره کرد و گفت: بنا داریم تا با کمک دستگاههایی چون سازمان تبلیغات اسلامی و مرکز رسیدگی به امور مساجد در این زمینه مشارکت داشته باشیم و تاکنون با تشویق و ترغیب مردم برای اقامه نماز صبح، ۲ هزار مسجد کشور مجری اقامه نماز صبح شدهاند.
مدیر عامل مجمع خیرین مسجدساز در رابطه با باز بودن در مساجد در ساعات طولانی به روی مردم هم، تاکید کرد: ما توصیه میکنیم که مردم اقامه نماز را در اول وقت در مساجد برگزار کنند و از پاداش نماز اول وقت بهرهمند شوند و ما برنامههایمان را بر اساس ساعات نماز در مساجد تنظیم میکنیم، اما لازم است که درهای مساجد هم ساعات طولانی برای دسترسی مردم باز باشند.
پاسخ دهید لغو پاسخ