نقش بیبدیل امام صادق(ع)؛ در احیای تفکرات ناب شیعی/شناخت سیره اهل بیت(ع)؛ چراغِ راهی روشن برای زندگی بشریت
شناخت سیره اهل بیت(ع)؛ چراغِ راهی روشن برای زندگی بشریت
وی افزود: امروز وظیفه تمام علمای دینی بیان و تبیین فضائل و ویژگیهای ائمه اطهار(ع) برای جامعه است چراکه شناخت گوشهای از سیره پیامبر اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع) همانند چراغِ راهی روشن برای زندگی بشریت است.
نقش انکارناپذیر امام صادق(ع) در احیای معارف اسلامی/تربیت ۴۰۰۰ شاگرد در مکتب امام صادق(ع)
مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره) اراک با بیان اینکه دوران امامت امام جعفر صادق(ع)، عصر جنبش فرهنگی، فکری و برخورد فرق و مذاهب گوناگون بود، گفت: دوره امامت امام صادق(ع) با فراز و نشیبهای زیادی همراه بود. این امام همام نقش انکارناپذیری در احیای معارف اسلامی داشته و در حقیقت معرف اسلام راستین به جامعه بودند.
میرمهدی با اشاره به اینکه امام صادق(ع) شاگردان بسیاری را در آن دوران تربیت کردند، گفت: امام صادق(ع) با توجه به فرصت مناسب سیاسی و نیاز شدید جامعه، نهضت علمی و فرهنگی که امام باقر(ع) در پیش گرفته بودند را ادامه دادند و توانستند بیش از ۴۰۰۰ شاگرد را تربیت کنند که هر کدام در حیطه علمی خود منشا آثار بسیاری بودند.
وی اظهار کرد: امام صادق(ع) موفق شدند با وجود شرایط حاکم به تبیین دین از همه جهات عقیدتی، کلامی، فقی، حقوقی و قضایی بپردازند، به گونهای که امروز اکثر روایاتی که در زمینه های مختلف عبادی و اجتماعی داریم مربوط به دوران امام صادق (ع) و پدرشان است.
مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره) اراک با اشاره به اینکه امام صادق(ع) بیشتر به جنبه های علمی پرداختند و مبنای تفکر اسلامی صحیح را در جامعه تبیین کردند، گفت: آن حضرت طلایهدار این حرکت بود و دانشگاه بزرگ تربیت عالمان دینی را که امام محمد باقر(ع) بنیان گذاری کرده بود را ادامه و به ثمر رساندند.
وی با تاکید بر اینکه امام جعفر صادق(ع) با راه اندازی مکتب جعفری توانست در تمامی زمینهها نظریه ارائه دهد، بیان کرد: این اقدام به گونهای بود که اهل سنت نیز معترف هستند که از مکتب امام صادق(ع) بهرهمند شدهاند.
میرمهدی خاطرنشان کرد: امام صادق(ع) با تمام عظمتی که داشتند، در برابر وظایف و تکالیف شرعی شیعیان به گونهای عمل کردند که برای دین زینت باشد.
انتهای پیام/